Karol Sevilla je, kako kaže, odlučila da se više posveti stvaranju nove muzike ovih dana, o čemu smo vam već  pisali OVDE, a sigurno ste i vi čuli za pesmu “Coro de amor” koju je uradila u saradnji sa njenim kolegom, Emiliom Osoriom. Ipak, iako je pesma lepa i veselog je ritma, nije prošla toliko dobro među publikom.

Sigurni smo da ne zaboravljate, ali mi ćemo ponoviti-  Karol Sevilla je postala zvezda zahvaljujući Diznijevoj seriji “Soy Luna”, gde je tumačila glavnu ulogu, a onda je odlučila na napravi dužu pauzu, te muziku nije objavljivala neko vreme, što je dosta uticalo na uspeh njene nove muzike, kao što je to, recimo, numera “Coro de amor”.

Za 10 dana, koliko ima od kako je ova pesma objavljena, ona ima skromnih dva miliona pregleda, što je veoma malo kada uzmemo u obzir to koliko ljudi prati Karol na Instagramu, ali i to kakva je ona zvezda bila nekada. Emilio i nije poznat koliko Karol, te je možda za njega ovo i okej brojka za vremenski period koji je izuzetno dug za ovako mali broj pregled.

 

View this post on Instagram

 

Se viene temon!! ?

A post shared by KAROL SEVILLA (@karolsevillaofc) on

Takođe, pesma ima nešto više od 140 hiljada lajkova, a nešto manje od 5 hiljada dislajkova, što znači da se ljudima koji su odslušali pesmu pretežno sviđa, međutim, sama pesma nije bila dovoljno dobro promovisana da bi dobila veću pažnju, što je velika šteta, jer sama pesma je veoma dobra!

Da li sa i vi slažete sa nama?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram