Ljudi ljuti na Kylie Jenner: Masku si stavila samo za fotku!

Kylie Jenner ima toliko novca da sebi i svojoj porodici može da priušti čak nešto što je zabranjeno svim ostalim “običnim” ljudima, koji nisu bogati kao ona. Kylie je, sudeći po njenim Instagram postovima, otputovala u Francusku, a Amerikanci su veoma ljuti, jer je svima zabranjeno da idu u Evropu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Kylie na jednoj od skorašnjih fotki vidimo u kožnoj jakni, farmericama, belom topu i crnim cipelama, i dok na prvoj slici ne nosi, na drugoj nosi zaštitnu masku za lice, koja je trenutno obavezna stvar svuda u svetu. Kako su to apsolutno svi primetili, usledili su brojni negativni komentar na račun Kylienog ponašanja u skladu sa celom situacijom.

“Izgleda kako je masku stavila samo za fotku, a takođe, verovatno da samo zato što je bogata može da putuje u Evropu. Zabrana putovanja ne deluje na bogatašima” – samo su neki od komentara ljutih pratilaca, koji bi sigurno želili da odputuju negde. Mi definitivno ne branimo Kylie, i želimo da vam kažemo da je obavezno da nosite zaštitne maske, te ih ne skidate čak ni na par sekundi za neku fotku!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram