Sigurno da ste svi čuli za jedno obično jaje, koje je oborilo Instagram rekord Kylie Jenner po broju lajkova na jednom postu. Taj post na kome se nalazi jaje na beloj pozadini u ovom trenutku ima vrtoglavih 54 miliona lajkova, a sigurno će ih biti još. Momak koji je stvorio ovaj profil i došao na samu ideju o jajetu i rušenju rekorda nije prodao profil jajašceta, već je veoma aktivan na istom, a svetski poznato jaje svakodnevno daje razne savete svima nama!

 

 

View this post on Instagram

 

Unscramble your mind & get that boost you deserve ? #MindHacks #MentalHealth #EggGang

A post shared by Eugene | #EggGang (@world_record_egg) on

Apsolutno je nemoguće da potpuno izbrišemo iz pamćenja profil ovog jajeta, a ono je sada čak dobilo i facu, odnosno lik (lice), ruke, noge, zube i slično. Jajašce vas savetuje kako da meditirate, zašto je bitno da se istežete svakodnevno, uz to postavljaju razne memeove i šale, kao i motivacione poruke.

 

Takođe, sam profil ima preko 6 miliona pratilaca, a svaki post broji na stotine hiljada lajkova, što je veoma dobro ako uzmemo u obzir da je profil otvoren sa ciljem da se obori svetski rekord i ništa više, a ipak se od svega toga stvorio jedan veoma jak brend. Da li ste zaboravili ovo jajašce?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram