Tini Stoessel najavila novu pesmu HIGHREMIX, tizer stiže večeras!
Kada kažemo da je Martina Stoessel jedna od najvrednijih zvezda Latinoamerike, to definitivno i mislimo, jer ona punom parom radi svakodnevno. Tako smo je u doba korone više puta gledali sa studijskim slušalicama, a u ovoj 2020. godini objavila je dosta pesama: Ella Dice, Besame, Recuerdo, Ya no me llames, a uskoro nam stiže i HIGHREMIX!

 

“HIGHREMIX” je, kao što i sam naziv kaže, remix pesme “High”, jedne od mladih pevačica iz Argentine, Marie Beccere, a uz Tinin i Marijin glas, u pesmi čućemo i Lolu Indigo, pevačicu poreklom iz Madrida. Već je izašla gomila promo fotki, gde možemo videti Tini sa najrazličitijim firzurama, u kombinezonu sa plavim tigrastim printom i nekim kežual kombinacijama.

 


Ako se pitate, prvi tizer i datum izlaska pesme dobijamo večeras, posle 20 časova po našem lokalnom vremenu, te ćemo tada imati bolji uvid u to šta su nam ove tri devojke pripremile. Mi očekujemo spektakl, a verujemo da nećemo dobiti ništa manje od toga, jer Tini uvek sve odradi na veoma profesionalan način!

 

View this post on Instagram

 

🇭🇷🇷🇸🇲🇰🇸🇮🇧🇦🇲🇪: Danas/Sjutra dobijamo prvi tizer za pjesmu “HIGHREMIX”, ali i datum izlaska pjesme!🥳 • 🇬🇧🇺🇸: Today/Tomorrow we will get first teaser for a song called “HIGHREMIX”, and we will also get a realise date!🥳 . #tinistoessel #tinitastoessel #martinastoessel #stoessel #tini #tinita #stoessel #martina #quierovolver #tour #cristina #quierovolvertourcroatia #quierovolvertourserbia #quierovolvertourmontenegro #highremix #princesa #balkanisreadyfortini #22 #tinigreeicy #tinigreeicy22 #tini22 #recuerdo #yanomellames #tinisfcoexyu #sueltateelpelo #quierovolvertour #fresa #elladice #besame

A post shared by TINI🇧🇦🇭🇷🇲🇪🇷🇸🇸🇮🇲🇰OFFICIAL (@tinisfcoexyu) on

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram, promo