Tini Stoessel najavila novu pesmu HIGHREMIX, tizer stiže večeras!
Kada kažemo da je Martina Stoessel jedna od najvrednijih zvezda Latinoamerike, to definitivno i mislimo, jer ona punom parom radi svakodnevno. Tako smo je u doba korone više puta gledali sa studijskim slušalicama, a u ovoj 2020. godini objavila je dosta pesama: Ella Dice, Besame, Recuerdo, Ya no me llames, a uskoro nam stiže i HIGHREMIX!

 

“HIGHREMIX” je, kao što i sam naziv kaže, remix pesme “High”, jedne od mladih pevačica iz Argentine, Marie Beccere, a uz Tinin i Marijin glas, u pesmi čućemo i Lolu Indigo, pevačicu poreklom iz Madrida. Već je izašla gomila promo fotki, gde možemo videti Tini sa najrazličitijim firzurama, u kombinezonu sa plavim tigrastim printom i nekim kežual kombinacijama.

 


Ako se pitate, prvi tizer i datum izlaska pesme dobijamo večeras, posle 20 časova po našem lokalnom vremenu, te ćemo tada imati bolji uvid u to šta su nam ove tri devojke pripremile. Mi očekujemo spektakl, a verujemo da nećemo dobiti ništa manje od toga, jer Tini uvek sve odradi na veoma profesionalan način!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram, promo