Dobitnik nagrada Grammy, BRIT, Golden Globe i Oscar Sam Smith predstavio je u petak, 30. novembra svoj treći album „Love Goes“.

Prethodno objavljeni singlovi „My Oasis“, na kome se pridružuje Burna Boy i „Diamonds“ jasno uvode u iskrenu i potpuno nesputanu priču o ljubavi o kojoj je reč u 11 novih pesama.

„Poslednje dve godine bile su najeksperimentalnije ikada, lično, ali i muzički. Po svakom ulasku u studio, postojalo je obećanje da je samo nebo granica. Rezultat je bio tako magičan, a tako terapeutski i ZABAVAN. Ova ljubav prema muzici je izuzetno široka i sva „guilty pleasures“ pretvorila su se samo u „pleasures“. Nema krivice, nema srama, samo ljubav prema pevanju, stvaranju i plesanju. Slušajte ove pesme otvorenog srca i tretirajte svaku pesmu kao drugačiji cvet iz bašte, zabavite se. Nadam se da će vas nasmejati, jer to bude i u meni“, poručuje Sam Smith. 

Novi album je trebao izaći u maju pod nazivom „To Die For“, ali je zbog pandemije koronavirusa pevač pomerio datum izdavanja i promenio naslov albuma u „Love Goes“.

Na albumu „Love Goes“ radila su, kao i do sada, neka od najvećih imena u industriji – Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion), Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), Labrinth, genijalni Stargate,  Sam-ov prijatelj Guy Lawrence (Disclosure) i dugogodišnji saradnik Jimmy Napes. Upravo oni bili su zaduženi za numere koje su stvarane u protekle dve godine, sa zadatkom da svaka od njih ispriča svoju jedinstvenu priču. 

„Love Goes“ tracklist

Young

Diamonds

Another One

My Oasis (feat. Burna Boy)

So Serious

Dance (‘Til You Love Someone Else)

For The Lover That I Lost

Breaking Hearts

Forgive Myself

Love Goes (feat. Labrinth)

Kids Again

Bonus numere 

Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani)

How Do You Sleep?

To Die For

I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)

Fire On Fire

Promises (Calvin Harris & Sam Smith)

Izdanje „Love Goes“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music , kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: http://samsmith.world/LoveGoesPR

Foto: Alasdair McLellan