Verovala ili ne, možeš biti najlepša na svetu, ali ako imaš ove osobine, nećeš baš osvajati srca… Možemo slobodno da kažemo da ćeš u slučaju da „poseduješ“ neku od ove tri osobine biti neprivlačna ljudima oko sebe.

I evo koje tri osobine svakoga čine neprivlačnim!

Neduhovitost

Neki ljudi imaju urođen smisao za humor, i to nije nešto na šta možeš da utičeš. Ali ako ti baš uvek idu na živce šaljivi ljudi, ako se ne smeješ nijednoj šali nijednom vicu, i ako uopšteno koračaš kroz život preozbiljno, nisi baš omiljeno društvo ljudima koji te okružuju.

Dvoličnost

Kad si s nekom osobom u društvu, najslađa si na svetu, deliš komplimente i puna si divljena. Ali kad se ta osoba ode od tebe, ti jedva dočekaš da kažeš nešto loše o njoj pred drugima? Ovo je stvarno osobina koju niko ne voli. Ne skupljaj bodove ogovarajući druge, nećeš proći nekažnjeno.

Lenjost

Naravno, ovo ne znači da će te neko mrzeti ako povremeno sebi priuštiš poslepodne u kojem se samo izležavaš i buljiš u TV. Ali ako si osoba kojoj je sve teško da uradi, ako ne pomažeš drugima jer jednostavno ne želiš i ako dopuštaš da drugi sve obavljaju umesto tebe, onda si definitivno na listi nepopularnih devojaka

Kakva je sitaucija kod tebe, imaš li neku od ove tri osobine?

Foto: user18526052 – www.freepik.com