Ne možemo, a da se ne ~ čudimo (wonder) ~ koliko će to biti neverovatan dokumentarac „In Wonder“!

U slučaju da ste propustili, Shawn Mendes deli dubokolični pogled na svoj život u svom nadolazećem Netflixovom dokumentarcu „In Wonder“, a mi ozbiljno ne možemo obuzdati svoje uzbuđenje!

Plakat dokumentarca „In Wonder“

Sigurni, stvarni i sirovi dokumetarac  (koji će premijerno biti prikazan 23. novembra) nudi pogled iza zavese, vraćajući obožavatelje tamo gde je sve počelo, iza kulisa svetske turneje kanadskog pevača 2019., u njegove lične  veze poput njegove romanse s devojkom Camillom Cabello) i tamo gde predviđa da će njegova muzička karijera krenuti.

Nastavite da čitate kako biste videli sve razloge zbog kojih jedva čekamo da dokumentarac stigne na Netflix …

 

View this post on Instagram

 

Thank you all so much for being on this journey with me 🖤 Wonder.lnk.to/InWonderNetflix

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

1. Videti Shawna kao da ga nikada pre nismo videli! 22-godišnja zvezda uklanja sve filtere i postaje stvarna o svom položaju! Od fizičkih i mentalnih zahteva za turneju koja je imala 104 nastupa, do otvaranja o vlastitoj nesigurnosti, možemo očekivati ​​kako će Shawn postati super ranjiv s obožavateljima.

2. Baby Shawn! Iako se možda čini kao da kantautora znamo oduvek, zasigurno puno toga ne znamo o njegovom životu pre nego što je na muzičku scenu izašao 2013. godine! A po onim preslatkim dečjim fotografijama koje smo videli u trejleru, prilično smo sigurni da tamo ima mnogo više.

3. Ukorak s Shawnovim prijateljima i porodicom! Budući da će se pevač hita „Wonder“ otvoriti o svom privatnom životu, ne možemo ne pomisliti da ćemo možda čuti šta imaju da kažu njegovie roditelji, sestra, prijatelji iz detinjstva i možda neke poznate osobe!

4. Sav koncertni materijal! Ne možemo si pomoći, ozbiljno nam nedostaju koncerti! Stoga smo potpuno počašćeni što ćemo moći da vidimo neke od naših omiljenih pesama poput „Lost in Japan“, „Senorita“ i „Stitches“!

 

View this post on Instagram

 

97th show in Buenos Aires.. te amo!!! ❤️

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

5. Putovanje oko sveta sa Shawnom! Prateći njegovu svetsku turneju 2019., moći ćemo da vidimo svit bez napuštanja kauča! Od Severne i Južne Amerike do Azije i Australije, ovo je verovatno najbliže što ćemo ikad moći da obiđemo svet s talentovanim umetnikom.

6. Napokon imamo uvid u njegovu vezu s Camillom! Uprkos tome što je ovaj sjajni par već neko vreme na sceni, #Shamila je definitivno držala svoju vezu van pozornice, ali čini se da se stvari sigurno zahuktavaju sadržajem u najavi! „Oduvek su bili o tebi, [Camila] … svaka pesma koju sam ikad napisao“, objašnjava Shawn.

7. Izlazi samo dva nedelje pre njegovog četvrtog studijskog albuma! Čini se kao da je prošla večnost otkako je objavljen album „Shawn“! Budući da se moramo emocionalno pripremiti za nadolazeći Shawnov album 4. decembra, ovaj dokumentarac možda je samo odgovor!

Da li vam je dovoljno ovih sedam razloga da gledate dokumentarac „In Wonder“ ili vam treba još neki?

Foto: Netlix