View this post on Instagram

 

Tomorrow #JBNextChapter @youtube

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Svoje potajne borbe sa samoubilačkim mislima 26-godišnji pevač je otkrio u novom YouTube dokumentarcu „Justin Bieber: Sledeće poglavlje“. (Justin Bieber: Next Chapter).

„Mislim da je bilo trenutaka kad sam bio stvarno, stvarno suicidalan. Pitao sam se hoće li ta bol ikad nestati? Bilo je tako konzistentno, bol je bila tako postojana. Samo sam patio.  Više sam hteo ne osećati ništa nego to“, rekao je pevač u dokumentarcu.

Pop zvezda kaže da se mogao poštedeti boli da je glasnije govorio o svojim problemima te da sada želi da pomoogne drugima da budu otvoreniji u pogledu svog mentalnog zdravlja.

„Samo želim da podstaknem ljude. Ako se osećate usamljeno, razgovarajte o tome. Recite to naglas“, savetuje Biebs.

Od 2018. godine je u braku s manekenkom Hailey Baldwin, koja mu je veliki oslonac u životu, a o svojim borbama s pritiscima koje nosi slava iskreno je progovorio prošle godine na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

I CANT EVEN BELIEVE YOU ARE REAL

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

„Kada ste pretrpani svojim životom, prošlošću, poslom, odgovornostima, emocijama, porodicom, finansijama, vezama, teško je ustati ujutro iz kreveta s pozitivnim stavom. Kad osećate da sledi problem za problemom, dan počnete da predviđati kroz prizmu straha, počnete da predviđate još jedan loš dan“, napisao je tada Justin Bieber.

Da li mislite da će Justin uspeti da dopre do onih koji beže od mentalnih problema ili je potrebno da bude još otvoreniji kako bi dopreo da ljudi koji imaju probleme poput njegovog.