Južnoameričke medije i dalje mnogo interesuje raskid Tini Stoessel i Sebastian Yatre, iako je to davno završena tema, barem za njih dvoje. Iako Tini ne govori puno o tome, Yatra uvek odgovara na sva pitanja vezana za njihov raskid. Recimo, Sebastian je skoro komentarisao “Un Beso En Madrid”, novu pesmu od Tini.

Kako mladi muzičar kaže, njemu se dopada nova Tinina numera: “Mnogo mi se dopada nova pesma Tini i Alejandra. Mislim da je pesma savršena i odlična, želim im puno uspeha sa ovom numerom jer mi se baš dopada”-kaže Sebastian.

”Volim i cenim Alejandra, a mnogo volim Tini. Ona i ja smo se mirno razišli, nismo imali iste planove za budućnost i to je bilo sve. Ja nikada nisam prestao da je volim, i nadam se da ćemo uvek biti barem prijatelji. Tini je divna devojka i ona me naučila važne životne lekcije, sa njom sam proživeo predivne trenutke i to nikada neću zaboraviti”-zaključuje pevač.

Ipak, glasine da je Sebastian u vezi sa Dannom Paolom i dalje postoje, međutim, sama Danna ih je demantovala ponovo (iako je to uradila već više puta!): “U vezi sam, ali to nije Sebastian. Zapravo, ta osoba uopšte nije javna ličnost i tako će i ostati. Sebastian mi je drug”-kaže Meksikanka.

Celu ovu situaciju oko SebasTini raskida možemo poistovetiti sa skorašnjim Ruggelaria raskidom (Cande i Ruggero), jer su se njih dvoje razišli zbog toga što Candelaria nije želela da postane mlada mama. Recimo, Martina je uvek govorila kako bi mnogo želela da što brže osnuje porodicu, a Seb možda to nije želeo u skorije vreme. Sve u svemu, još jednom su dokazali da je rastanak bio miran, bez većeg sukoba!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram / @sebastianyatra