Taramount film je „krivac“ što vas opet vodimo u bioskop! Naime od četvrtka, 12. novembra, u naše bioskope je stigala horor komedija „TRIPOZNO“ (FREAKY), sa Kathryn Newton i Vincom Vaughnom u glavnim ulogama.

Budite spremni za pomalo uvrnuto viđenje teme zamene tela, jer ovog puta jedna tinejdžerka svoje telo menja sa neumornim serijskim ubicom. Uz ovakav zaplet idealan bioskopski provod je zagarantovan, zato odaberite društvo i pravac u omiljeni bioskop.

Od vele-majstora, scenariste i režisera Jasona Bluma (Happy Death Day, The Purge franšiza), dolazi nam mračna horor komedija o koljaču, srednjoškolcima i brutalnoj istini o srednjoj školi.

Scenario za film TRIPOZNO delo je Christophera Landona i Michaela Kennedyja (Bordertown), a producent je Jason Blum (Halloween, The Invisible Man). Producentska kuća je “Blumhouse Productions” u saradnji sa “Divide/Conquer”. Izvršni producenti su Couper Samuelson i Jeanette Volturno.

O FILMU: Sedamnaestogodišnja Mili Kesler (Kathryn Newton, Blockers, HBO serija Big Little Lies), pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfildu i okrutnost ekipe popularnih učenika. Ali, kada postane najnovija meta Kasapina (Vince Vaughn), ozloglašenog serijskog ubice iz grada, tegobe koje je prate u završnoj godini postaju joj najmanja briga.

Kasapinov mistični, drevni bodež prilikom njihovog susreta dovodi do toga da se on i Mili narednog jutra probude u telu onog drugog. Mili tada saznaje da ima samo 24 sata da se vrati u svoje telo, jer će zamena postati trajna i zauvek će ostati zarobljena u obliku sredovečnog manijaka. Jedini problem je u tome što ona sada izgleda kao ogromni prihopata za kim je ceo grad u poteri, a Kasapin izgleda kao ona, dok željno iščekuje završnu žurku, gde planira da zadovolji svoj nezajažljivi apetit za krvoprolićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taramount Film (@taramount.film)

Uz pomoć prijatelja – “ultra woke” Najle (Celeste O’Connor, Ghostbusters: Afterlife), ultra-fabuloznog Džošue (Misha Osherovich, The Goldfinch) i simpatije Bukera (Uriah

Shelton, Enter the Warriors Gate) – Mili je u trci s vremenom ne bi li preokrenula kletvu, dok Kasapin otkriva da je žensko telo savršena kamuflaža za masakr na žurci.

U filmu se pojavljuju i Alan Ruck (HBO-ov Succession), Katie Finneran (Why Women Kill) i Dana Drori (Hulu’s High Fidelity).

„TRIPOZNO“ će se prikazivati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš,  Vilin Grad Niš,  Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Leskovački kulturni centar, Centar za kulturu (Jagodina), LM (Šabac), Kulturni centar (Gornji Milanovac), Centar za kulturu (Mladenovac), Kulturni centar (Novi Pazar) Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturni centar Vrbasa, Centar za kulturu (Kovin), Cineplexx Priština, Kino ABC, Cineplexx Prizren, Cinemarine Europe (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cinema 213 (Nikšić) i Cadmus Cineplex (Budva).

A u samom uvodu videli ste da vas vodimo u bioksop da gledate film „Tripozno“, a više o tome saznajte na našem Instagram profilu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPER TEEN (@superteen.rs)

Foto: Taramount film