Ariana Grande je iznenada objavila svoj novi album, “positions”, a skoro smo imali prilike da čujemo sve numere sa istog. Spot smo dobili (za sada) za dve pesme-“positions” i “34+35”, koji je izašao juče, i već je napravio pravi bum! Ari nam je dugo nagoveštavala da ćemo dobiti spot i za ovu neobičnu numeru, jer je jedina ona imala stihovni video na YouTube-u, a sada je možemo gledati i u formi spota.

Kao što smo već i navikli, Arianini spotovi su u većini slučajeva prava osveženja i veoma su jedinstveni, a to je slučaj i sa ovim. Tako u ovom vidimo pevačicu u naučnoj laboratoriji, sa dugačkim belim mantilom i ogromnim belim čizmama na štiklu, kako sa svojim koleginicama iz laboratorije oživljava robota Ari, a to na kraju i uspeva.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Za ovu pesmu možemo reći i da je “najprljavija” pesma sa Arianinog albuma, što ona sama i potvrđuje, a dovoljno je da vam prevedemo stihove: “Komšije viču ‘zemljotres’, dok mi se trese krevet”. Uz to, pevačica je ubacila i par reči koje nećemo prevoditi ovde.

Spot je neobičan i zbog toga što na samom kraju možemo videti jedan delić iza kulisa, odnosno, možemo videti kako je snimanje izgledalo, što je posebno simpatično. Iako vidimo samo mali deo, primećujemo da nije bilo lako snimiti ovaj spot-Ari se pojavljuje u čak 4 izdanja, a sve to je trebalo snimiti i uklopiti!

Da je ova pesma već megahit govori nam to što je za manje od 24 sata prikupila skoro 10 miliona pregleda, koji i dalje rastu munjevitom brzinom! Kako Ariana kaže, ovo je pesma koja pokazuje koliko je ona zaljubljena u svog dečka, a izgleda da se i fandomu dopada! Kakav je vaš utisak?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo