Ariana Grande najavila remix svoje pesme sa dve misteriozne umetnice!

Ariana Grande nas je sve usrećila objavivši svoj novi album „positions“ krajem 2020. godine, a jedan od “najprljavijih” singlova na albumu je upravo „34+35“ koji je i dobio veoma zanimljiv spot – naučnica Ari oživljava Ari robota, a uz to smo dobili i mali behind the scenes deo. Ova pesma je veoma brzo osvojila srca fandoma, a medijima nije dugo trebalo da shvate da se u numeri radi o Dalton Gomezu. Očigledno da je i sama Ari shvatila koliko veliki hit je napravila, te je sad odlučila da uradi i remix „34+35“ pesme, i to sa dve misteriozne umetnice! Remix stiže za koji dan, a evo šta do sada znamo o istom.

Naime, u tizeru od 16 sekundi koji je Ariana objavila na svom profilu možemo videti starinski televizor sa natpisom „34+35“ i samom pesmom u pozadini, a ono što je najviše zainteresovalo fandom jeste Arianina silueta sa još dve ženske siluete, sa kojima će zapravo remix i biti urađen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Fandom pretpostavlja da su pevačice čije su siluete u videu Doja Cat, ali i reperka Nicki Minaj! Za Doju Cat se odavno spekuliše da će sarađivati sa Ari, a Nicki Minaj već ima jednu kolaboraciju sa pevačicom. Pored toga, neki mediji kažu da postoji mogućnost da saradnja bude sa pevačicom Jessie J. Šta vi mislite, koje dve muzičarke će se naći pored Ariane u remixu pesme „34+35“?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram