Tini Stoessel: Ne komuniciram sa Sebastianom
I da niste pratili živote Sebastiana Yatre i Tini Stoessel, odnosno i da niste njihovi fanovi, verujemo da znate da su nekih godinu dana bili par. Osim toga što su bili par, bili su jedan od najpoznatijih latinoameričkih parova ikada, i svi su ih mnogo voleli. Seba je prisustvovao mnogim Martininim koncertima i obrnuto, a fandom je željno iščekivao poljupce na sceni. Ipak, u maju 2020. godine par je saopštio da se razišao, a Tini je jednom prilikom rekla da ih je daljina zbog korone udaljila. Ni dan danas pitanja o nekadašnjoj vezi ne zaobilaze ni Yatru ni Martinu, a Tini se konačno otvorila po pitanju toga!

„Mi ne pričamo i ne komuniciramo više. Nadam se da je on dobro i da će biti srećan u budućnosti. Nismo imali prilike da se vidimo uživo i popričamo, ali sve uspomene koje imamo će ostati tu, nećemo ih brisati. Ja nisam tip osobe koji ‘briše’ i ostavlja uspomene iza sebe, Sebastian i ja smo proživeli mnogo lepih trenutaka koje ću zauvek pamtiti“ – priča Tini u jednom od novijih intervjua.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINI? (@tinistoessel)


Tini poručuje i da želi da bude singl neko vreme.

„Ja sam uvek otvorena za ljubav, ali moram da budem sama jedan period. Volela bih da pronađem osobu koja će me voleti i koju ću ja voleti, ali puštam da život odlučuje o tome. Prija mi što sam slobodna i singl sada, a ako se ljubav pojavi – uvek sam otvorena!” – zaključuje mlada pevačica.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram