Ellen DeGeneres: Evo kako sam saznala da imam koronu
Sigurni smo da u 2021. godini nema osobe koja nije čula za poznatu voditeljku iz Amerike, Ellen DeGeneres, koja vodi poznati “Ellen” šou. Njena emisija (šou) poznata je po tome što u svakoj novoj epizodi ima priliku da ugosti brojne slavne ličnosti, poput pevača, glumaca, jutjubera, influensera i slično, pa joj mnogi mogu zaviditi na tome što se svakodnevno druži sa slavnima. Ipak, njena emisija je i njoj donela ogromnu popularnost, pa joj mnogi daju titulu najpopularnije voditeljke u Americi. Ellen DeGeneres, je svoj šou stopirala na neko vreme, jer je otkrila da je pozitivna na korona virus. Nakon karantina u kom je morala da bude, vratila se emisiji, ali je i otkrila kako je pobedila koronu i na koje simptome bi trebali da obratimo pažnju!

„Prva tri dana spavala sam po 16 sati dnevno. Zatim, četvrtog dana, probudila sam se sa bolovima u leđima. Mislila sam da sam istegla mišiće, ili sam spavala čudno, jer ionako nisam bila u svom krevetu. Ipak se ispostavilo da je korona, a počela sam da brinem jer mi ni lekovi protiv bolova nisu pomagali. Kada sam se više raspitala, shvatila sam da je još par ljudi imalo bolove u leđima kao simptome korona virusa. Obratite pažnju na to, može delovati bizarno, ali može biti simptom korona virusa“ – priča slavna voditeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Ellen je, nakon obaveznog karantina, nastavila sa svojim šouom, a upravo zbog korona virusa u studiju sa njom nema publike – svi su uključeni u emisiju putem video poziva. Nadamo se da će se situacija sa covidom što pre stabilizovati, da se život koliko-toliko vrati u normalu!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram