Camila Cabello: Od Shawna sam naučila mnogo toga o ljubavi

Camila Cabello i Shawn Mendes su u srećnoj vezi i ljubavi već više od godinu dana, i apsolutno ne kriju svoja osećanja jedno prema drugome! Njihovi Instagram profili obasuti su nežnim komentarima koje ostavljaju jedno drugom, a Camila je u svom novom postu opisala šta oseća prema Shawnu i čemu je on naučio.

“Naučila sam mnogo o ljubavi od ovog momka. Ljubav nisu samo slatki momenti koje vidite na fotografijama i videima, kada si u vezi, to je drugačije. U vezi se stalno suočavate sa svojim strahovima, nesigurnostima. Biti u vezi nije lako kao što izgleda na fotkama, ponekad je neprijatno i ružno, ali ljubav je snaga i to je bitno” – započinje pevačica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by camila (@camila_cabello)

“Ljubav čini čuda, ona ti daje snagu, ljubav je svetlo u tami, i zbog ovog čoveka ja sam iz dana u dan sve bolja i bolja osoba. Kada voliš nekoga, ti voliš i vrline i mane te osobe. Ljubav nije savršena kao što izgleda na društvenim mrežama, i zato ja želim da budem što iskrenija na svojim socijalnim mrežama” – piše Camila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Camila Cabello i Shawn Mendes su jedni od retkih slavnih ličnosti čija je veza zdrava i funkcioniše veoma dobro. Njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi, a izgleda da će ta ljubav potrajati dugo i mi se baš radujemo zbog toga.

Šta vi mislite o ljubavi para koga fanovi od milja zovu #shawmila? Da li ćemo još dugo pisati o njima ili će i oni jednog dana staviti tačku na svoju ljubav?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram