Kao i prethodnih godina, izdavačka kuća Kreativni centar pripremila je posebnu ponudu novogodišnjih knjigopaketića za različite uzraste! Novogodišnji knjigopaketići s popustom i do 70% mogu se naći u knjižarama Kreativni centar (Makedonska 30 u centru Beograda, Uroša Martinovića 12 na Novom Beogradu i Sinđelićev trg 19 u Nišu).

U knjižarama je u ponudi preko 20 različitih kompleta knjiga – za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Oni koji nisu iz Beograda i Niša, ili oni kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta, na sajtu www.kreativnicentar.rs mogu pronaći izbor od 12 paketića, takođe namenjenih svim uzrastima.

Predstavljamo vam komplet Cool knjigopaketić namenjen tinejdžerima, koji sadrži četiri knjige. Čitajući knjigu Druženje, izlasci i zabavljanje saznaćete da lepo ponašanje zaista može da utiče na vaš društveni život i da vam olakša sklapanje i održavanje prijateljstava i veza sa onim posebnim osobama koje su vam malo više od prijatelja. U ovoj knjizi ćete pronaći: kako da se upoznate s ljudima i ostavite dobar prvi utisak, kako da započnete razgovor, kako da steknete nove drugove, koji su učtivi načini rešavanja problema s prijateljima, šta da kažete kad vas neko pritiska da probate drogu, zašto su drugovi ponekad zlobni, kako da pozovete nekog na izlazak, kako da pristanete na poziv (ili da ga odbijete) kada vas neko pozove da izađete, šta da radite kad je vreme za raskid, šta ukazuje na to da ste u vezi u kojoj vas partner zlostavlja, nešto o lepom ponašanju u seksu … i još mnogo toga. U ovom kompletu nalazi se i duhovita knjiga Udžbenik za zaljubljivanje, koristan priručnik Kako da stekneš samopouzdanje, kao i knjiga Tvoj dan bez stresa – Da li ikada pomisliš da imaš previše obaveza? Škola, domaći, časovi muzike, treninzi – nikad kraja! Dodaj tome odnose s prijateljima, porodicom i nastavnicima i eto gomile stresa. Stres je neizbežan – svi ga povremeno osećamo. Prelistaj strane ove knjige i probaj da primeniš jednostavne savete koji će ti pomoći da prebrodiš teške trenutke.

Novogodišnji knjigopaketići prodavаće se do 15. januara, a isporuka je besplatna za sve porudžbine preko sajta www.kreativnicentar.rs na teritoriji Srbije u vrednosti većoj od 1950 dinara.

Kalendar za 2021. godinu

Iz ove izdavačke kuće stiže još jedna lepa vest! Počela je podela kalendara Kreativnog centra za 2021. godinu.

Uz svaku kupovinu u knjižarama Kreativni centar ili preko sajta www.kreativnicentar.rs svaki kupac na poklon dobija zidni kalendar sa ilustracijama iz najnovijih izdanja Kreativnog centra.