Zavirili smo u najnoviji Avonov katalog i reći ćemo vam da su decembarski noviteti idealni pokloni za drage vam osobe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Avon Srbija (@avonsrbija)

Avon vam ovog decembra predstavlja tri nova parfema njihove dobro poznate, kultne kolekcije Little Black Dress. Nova edicija, modernog dizajna, inspirisana je najpoznatijim, bezvremenskim modnim kreacijama.

Kultno, bezvremensko, intrigantno i otmeno. Baš takav je Little Black Dress – Black Edition miris (1.299 din). Ova Cvetno-orijentalna kombinacija ciklame, gardenije i ylang-ylang cveta osvojiće vas odmah.

Decembarski Avon noviteti su idealni pokloni

Drugi prafem Little Black Dress – Gold Edition (1.299 din) je glamurozan, šik, izvanredan. Moderni miks iskričave mandarine, opojnog ylang ylang cveta i zlatne ambre je stvoren da nam ugreje hladne dane.

Decembarski Avon noviteti su idealni pokloni

Jasno vam je da Little Black Dress – Red Edition parfem (1.299 din) senzualan, odvažan i smeo. Dašak intrigantne mešavine nota maline i ruže na senzualnoj bazi crvene sandalovine doneće topilinu u vaše živote.

Kako je decembar mesec darivanja u Avonu su i ove godine potrudili da nam predstave sjajne novitete. Tako u najnovijoj ponudi možete pronaći novu limitiranu Bisernu kolekciju:

Mark Treasure paleta za lice i oči sadrži kombinaciju odvažnih mat pigmenta i fantastične svetlucave senke, a njena cena je 1.999 dinara.

Mark tečni ajlajner (619 din) poboljšava svaki look i daje bisernu završnicu.

Mark svetlucavi hajlajter za lice i telo (1.199 din) je sjajni gel za blistavo samopouzdanje.

Tu je i novi proizvod iz prve veganske kolekcije Distillery, bez alkohola, parfema, sastojaka životinjskog porekla i esencijalnih ulja za izvanrednu vegansku negu koje možeš da pokloniš mami, tetki, kumi…

Luksuzni eliksir za lice sa mešavinom ulja iz zrna i cveta konoplje za momentalno smirivanje osećaja nadražene kože, za blistavu i nahranjenu kožu.

I sada nam recite da li smo bili u pravu kada smo rekli da su noviteti idealni pokloni?

Ponudu Avon noviteta i proizvoda možete pogledati u Avon brošuri od 01. decembra, kao i na sajtu www.avon.rs