Mercedes Lambre: Sav svoj uspeh dugujem “Violetti”!
Iako je u seriji „Violetta“ bila negativac, Mercedes Lambre je u to doba imala mnoštvo fanova koji su je obožavali. Ako još uvek niste prepoznali koga je tumačila Mercedes – u pitanju je lik Ludmile, koja je bila rivalka Violetti. Nakon ove serije, glumica se nije baš proslavila, niti je poznata na svetskom tržištu, ali može se reći da ona živi veoma mirnim i pristojnim životom-skoro se verila, a na svojim društvenim mrežama često reklamira mnoštvo proizvoda, brendova i slično. Iako je nema često u medijima, ovog puta je odlučila da kaže nešto na temu nekadašnje serije “Violetta” i prijateljstva sa Tini!

”Uvek sam volela glumu, to sam i studirala. Da dođem u ‘Violettu’ bila je isključivo Božija volja, jer nisam išla na milijardu kastinga, niti sam se nešto mnogo trudila da dobijem ulogu, govorila sam ‘šta bude – biće’”- započinje priču glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????????? (@violettaxbests)

“Sav svoj uspeh mogu slobodno reći da dugujem ‘Violetti’, ta serija mi je otvorila vrata i naučila me kako treba da radim. I dalje ne mogu da shvatim koliki uspeh smo doživeli sa tom serijom, ne mogu da verujem u to. Bilo je stvarno neverovatno i nezaboravno” – kaže Mercedes Lambre.

Za kraj, govori nešto o Tini: “Nekada smo Tini i ja bile nerazdvojne, i dalje smo odlične drugarice, ali se zbog posla manje gledamo, sada i zbog korona virusa. Mnogo je volim”.

Mercedes je očigledno čvrsto rešena da ne želi da ide dalje od Argentine, a isto tako više je poznajemo kao influenserku i glumicu, pa izgleda da se neće fokusirati na muziku. Bez obzira na to, njena uloga i uspeh neće biti zaboravljen, a jedno je sigurno – uvek ćemo je pamtiti baš kao Ludmilu iz “Violette”!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram