Jojo Siwa: Imala sam koronu, evo kako sam je pobedila

Jojo Siwa uvek izgleda detinjasto i deluje poput deteta, međutim, ona je već odrasla devojka! Veoma prepoznatljiva i neobičnog izgleda, ona je jedna od najpoznatijih američkih zvezda među tinejdžerima i decom. Iako ne često, Jojo ponekad govori o nekim ozbiljnijim temama, a skoro je otkrila da se i ona, kao i cela njena porodica izborila sa opakim korona virusom!

Pevačica i plesačica Jojo započinje svoju priču: “Desilo se to da sam se izborila sa opakim, užasnim korona virusom. Ne samo ja, već i cela moja porodica. Imali smo glavobolje, bili smo umorni i jedva smo disali. Moja porodica je izgubila čulo ukusa, ali nekim čudom ja nisam”.

„Stvar je u tome da svako ko se razboli od COVID-19 virusa imaće drugačije simptome, svako je priča za sebe. Nama je teži period trajao svega tri dana”-otkriva umetnica i poručuje da treba da se čuvamo jer korona nije šala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa)

Kako je Jojo već preležala  koronu, uveliko je u poslu – ona sprema dosta programa povodom Božića i Nove godine, a uz to već je objavila i svoja božićna izdanja. Jedva čekamo da vidimo šta nam sve ova mlada umetnica sprema!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram