Verila se glumica iz “Violette” - Mercedes Lambre!

O Mercedes Lambre nemamo prilike da pišemo baš često, jer se ona, iako je tumačila jednu od boljih uloga u seriji “Violetta”, nije fokusirala na svetsko tržište. Na Instagramu ima “samo” 1.6 miliona pratilaca, što je u poređenju sa Tini, ali i Jorgeom veoma malo. Ipak, Mechi to ne sprečava da nastavi da radi – ona se fokusirala na Južnu Ameriku, često reklamira mnoge proizvode, a skoro se videla i sa jednim delićem “Violetta” ekipe. Ovog puta imamo prilike da vam pišemo o Mechi jer je umetnica objavila kako se verila!

Naime, Mercedes Lambre je u srećnoj vezi sa svojim dečkom već neke dve godine, a o njenom dečku uopšte nemamo nikakve informacije – Mechi ga često objavljuje na svojim društvenim mrežama, međutim – nikada ga ne taguje, što može značiti da njen partner nema društvene mreže. Ipak, fokusiraćemo se na veridbu!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mercedes Lambre (@mechisoy)

Njen izabranik je odlučio da bude romantičan, pa je svoju izabranicu zaprosi na veoma lep način – uz prigušena svetla i puno sveća. Mechi je post komentarisala samo sa: “Rekli smo DA”, a čestitala im je i njena koleginica iz “Violetta” dana, Lodovica Comello.

Mi paru želimo svu sreću, a nadamo se da ćemo moći da očekujemo još jednu bebu “Violetta” mame! Da li vas je iznenadila ova vest?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram