Udala se Mercedes Lambre, proslavila u krugu porodice!
Mercedes Lambre nam je i dalje najpoznatija kao Ludmila iz Disney serije “Violetta”, a iako nije stekla ni upola veliku slavu kao svoja koleginica Tini Stoessel, Mechi je izuzetno zadovoljna sobom i svojim životom! Ona se skoro verila, i kaže da je “pronašla ljubav svog života”. Uz to, njen posao se svodi pretežno na Instagram, odnosno na influenserski posao, što joj daje dodatnu slobodu u radu. Glumica se pre par dana i udala za svog, do skoro verenika, a sad već muža!

Naime, već nam je poznato da je veridba bila veoma slatka i romantična, uz sveće i prigušena svetla. Mechi i njen izabranik (o kome ne znamo mnogo!) verili su se 2. decembra, a postali su bračni par već 9. decembra! Venčali su se bez velike proslave, samo “građanski”, a sve se odigralo u porodičnom duhu, sa porodicom supruge Mechi i njenog supruga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mercedes Lambre (@mechisoy)


Mechi je ovu vest na Instagramu objavila uz kolaž od tri fotografije i opis koji kaže “We are married”, odnosno “Mi smo venčani”. Naravno da je pristiglo bezbroj komentara, a čestitala je i Mechina drugarica Tini Stoessel: “Volim te prijateljice, čestitam”. Mi čestitamo Mechi i njenom izabraniku i želimo im sve najlepše!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram