Najavivši novi album „evermore“ na svom Instagramu samo nekoliko sati pre njegovog izlaska, Taylor Swift rekla da „jednostavno nisu mogli da prestanu da pišu pesme“. Izdanje koje je izašlo u ponoć potvrdilo nam je upravo to.

Deveti studijski album Taylor Swift – „evermore“ donosi 15 novih numera koje je autorka nazvala sestrinskim izdanjem njenog albuma „folklore“ koji je, takođe iznenadno, predstavila u julu ove godine. Na novom deluxe fizičkom izdanju doduše naći će se i dve bonus numere.

„evermore“ zvukom se bez sumnje naslanja na prethodno izdanje, a i uspešna ekipa koja je radila na albumu ostaje nepromenjena – Jack Antonoff, Aaron Dessner iz sastava The National, kao i Joe Alwyn.

Kolege se pridružuju Taylor u tri saradnje – HAIM u „no body, no crime“, The National u „coney island“ i Bon Iver u „evermore“.

U ponoć je zajedno sa albumom izašao i spot za njegovu prvu numeru – „willow“, a jedna od najuspešnijih muzičarki na svetu ostavlja nas da ovog petka preslušavamo novi materijal, dok na novim godišnjim prejlistama upravo među prvim mestima nailazimo na prethodno objavljeni „folklore“.

evermore tracklist:

willow

champagne problems

gold rush

’tis the damn season

tolerate it

no body, no crime (feat. HAIM)

happiness

dorothea

coney island (feat. The National)

ivy

cowboy like me

long story short

marjorie

closure

evermore (feat. Bon Iver)

right where you left me (bonus track)

it’s time to go (bonus track)

Izdanje „evermore“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music , kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/TaylorSwiftevermore

Foto:  Beth Garrabrant