CNCO predstavili svoju prvu pesmu na engleskom jeziku!
Verujemo da ste svi čuli za petočlani boy bend iz Latino Amerike – CNCO, koji iz dana u dan sve više i više napreduju u svom poslu. Momci imaju novi album “Deja Vu”, a odlučili su i da se oprobaju u muzici na engleskom jeziku. Erick, Zabdiel, Richard, Joel i Christopher su nam predstavili svoju novu numeru, koja je zapravo obrada poznate pesme Enriquea Iglesiasa – “Hero”!

Ova petorka je kroz spot sniman na ulicama noću poslala poruku o ljubavi: “Biću tvoj heroj, sa mojim poljupcima bol će nestati. Uvek ću biti na tvojoj strani” i “Da li bi plesala, kada bih te pitao da plešemo? Da li mi obećavaš da ćeš uvek biti moja?” su samo neki od lepih stihova koje momci pevaju u pesmi.


“Postoji mnogo pesama koje su nam padale na pamet, ali romantične balade su nešto što nama leži, što mi volimo. Treba nam malo vremena za naše sopstvene, autorske pesme, i zato smo uradili obradu ove poznate numere”-kaže CNCO o numeri “Hero”.

Momci su uradili veoma lep posao, a bez sumnje kažemo da će ova pesma biti omiljena mnogima od vas. Engleski jezik im veoma lepo ide, pa se nadamo da ćemo češće slušati CNCO numere na stranom jeziku! Kako se vama dopada ova pesma?
 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram