Jojo Siwa: Dan kad me James Charles šminkao je bio najstrašniji dan u mom životu
Kada kažemo James Charles i Jojo Siwa, odmah znamo da su njih dvoje dva različita sveta, što se da primetiti po njihovom stilu odevanja, šminkanju i slično. Jojo je poznata tinejdžerka sa neobičnim stilom, koji odlikuju mašne, šljokice i ludi make-up lookovi. Ipak, James Charles je momak koji predivno šminka, ali potpuno drugačijim stilom od mlade Jojo – on voli neutralne lookove, pa je baš jedan takav uradio na Jojo Siwi još letos. Umetnica Jojo Siwa nam sada otkriva da je taj dan bio najstrašniji dan u životu, a evo i zbog čega!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa)

”Iskreno, taj dan je bio veoma, veoma, veoma zabavan i mnogo drugačiji od ostalih, ali je isto tako bio veoma strašan za mene. Znam, čudite se sad zašto. Ali ja ne volim promene, plašim ih se. Ne volim da izgledam drugačije, da jedem drugačije, da bilo šta radim drugačije od onoga na šta sam navikla” – započinje svoju priču mlada muzičarka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Charles (@jamescharles)

“Ja sam osoba koja sve planira, i sve dok mogu da idem po planu, dobro je da me ne dirate. Ne volim da izlazim iz svoje komfort zone” – završava Jojo Siwa.

Ipak, James je definitivno uradio savršen posao što se tiče make-up looka na Jojo, te ne znamo zašto se Jojo to ne dopada! Da li se vama sviđa Jojo u ovom duhu?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram