U ovim teškim danima ima i srećnih vesti – Lodovica Comello, koju smo svi znali kao Francescu u ultra popularnoj seriji “Violetta“ se porodila pre dve nedelje, a o tome je obavestila svoje Instagram pratioce, koji su se prijatno iznenadili. Iako je samo par nedelja pred porođaj rekla da neće objavljivati javno ime svog dečaka, ipak je to uradila!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ciao Teo ?

Објава коју дели ?Lodovica Comello? (@lodocomello) дана

“Ćao Teo“- glasi opis prve fotografije koju je Lodo podelila na svom Instagram profilu. Nakon toga, videli smo jedan kolaž sa dve slike – jedna je uslikana par dana pred, a druga par dana nakon porođaja. Za jednu porodilju, Lodovica izgleda sjajno, jer se po fotografijama ne bi reklo da ima viška kilograma!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Tralasciando la mía mise erotica della foto di dx… é incredibile ?

Објава коју дели ?Lodovica Comello? (@lodocomello) дана

Takođe, sa nama je podelila fotografiju sa njenim suprugom, uz lep opis: “Teo spava. Danas ‘puni’ dve nedelje. Sve se odvija vrlo brzo, ali mi čekamo. Čekamo da stavimo Tea u kolica i da prošetamo sa njim kroz park na neki lep sunčan dan. Čekamo da upozna svoju rodbinu, bake, deke, ujake, ujne… Da vidi i upozna drugu decu i da čuje njihov smeh. Uradićemo sve to. Ubrzo. Ali sada moramo da čekamo kod kuće.“

Verujemo da nikome nije lako, kao ni Lodo, ali se svi zajedno držimo i čuvamo da se što pre “izbavimo“ iz situacije koja vlada svetom!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram