Iako možda više nije poznata kao što je bila u “Violetta” danima, Lodovica Comello nas svakodnevno iznenađuje predivnim stvarima – krajem 2019.godine otkrila nam je da je u drugom stanju još od leta, a porodiće se vrlo brzo. Lodovica i njen suprug Thomas su odlučili da ostanu dosta tajanstveni po pitanju njihovog deteta, ali ipak su nam otkrili pol!

Naime, Lodo je davala par intervjua u kojima su neizostavna pitanja bila vezana za njenu trudnoću.

„Moj suprug Thomas i ja nećemo otkrivati mnogo o našem detetu. Reći ću vam da nosim dečaka, ali kada dođe na svet, ne želimo da ga prikazujemo javnosti. Nadamo se da imate razumevanja.“ – rekla je Lodovica Comello.

„Nije bilo lako odabrati ime za našeg dečaka. S obzirom na to da će nositi prezime Goldschmidt, treba nam neko ime koje će se dobro slagati uz prezime. Pronašli smo ono pravo, ali ga nećemo deliti javno.“ – dodala je Lodo.

Kako je sada veoma kritičan period zbog korona virusa koji vlada širom sveta, a Lodovica je u poslednjim mesecima trudnoće i veoma brzo će doneti bebu na svet, kaže da se dobro nosi u kritičnom periodu: „Za sada je sve okej. Izolovana sam od ‘sveta’, ne izlazim često iz kuće i osećam se super. Ovaj period je rizičan i za mene, i za moju bebu, ali prebrodićemo to.“

Nadamo se da će sa Lodo i njenim sinom sve biti u najboljem redu, a mi vas izveštavamo o daljem toku njene trudnoće!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram