Kod Mercedes Lambre sve teče veoma, veoma lepo! Ako se pitate zašto-ona se skoro verila, pa se udala za svog voljenog samo “građanski”, a nakon toga je i napravila malo veće veselje, odnosno svadbu za porodicu i prijatelje. Fandom je posebno obradovala činjenica da je svadbi prisustvovala Tini Stoessel, ali i Cande i Facu, koji su takođe kolege još iz “Violetta” dana. Mercedes je sada aktuelnija u medijima nego inače, upravo zbog same svadbe, što joj dodatno daje na popularnosti, a sada je otkrila kako su se ona i njen izabranik upoznali, a priča je kranje slatka i neobična!

”Sreli smo se u njegovoj kafeteriji, išla sam vrlo često tamo i on mi je jednom poklonio kafu. Bilo je to u ‘Violetta’ danima, pa nisam znala da li to radi jer sam mu posebna, ili jer sam poznata. On mi se dopao, pa sam bukvalno tražila sve informacije o njemu. Našla sam ga na Tviteru i pisala sam mu tamo, i tako smo krenuli da se dopisujemo. Kada sam bila na turneji, bili smo razdvojeni i svakodnevno smo se dopisivali, znali smo da ćemo se ponovo videti. Tada sam bila sigurna da će naša veza imati lepu budućnost”-priseća se glumica i pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mercedes Lambre (@mechisoy)


“Nije mi se žurilo da se udam, sve smo zakazali za mart mesec, ali nas je korona virus sprečio tada. Sada nam nije stao na put. Ja živim svoje snove i zahvalna sam na tome”-kaže Mechi. Divna priča, zar ne?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram