Kylie Jenner: Bolje se zabavljam sa crvenom kosom
Porodica Kardashian-Jenner nam je poznata po svojim čestim promenama, jer svako od njih voli da eksperimentiše na svoj način! Sestre Kardashian-Jenner često menjaju svoju boju kose, nokte, stil i slično, a skoro smo imali priliku da upoznamo potpuno novu Kylie Jenner. Ako se pitate o čemu se radi – ona je sada crvenokosa! Očigledno da ova rijaliti zvezda mnogo voli svoju novu boju kose, pa kaže da je otkrila da je zabava zagarantovana ako vam je kosa crvene boje.

Naime, biznismenka i influenserka je pre par dana pokazala svoj novi izgled uz reči: “Kako ćemo je nazvati?” i “Ariel who”, što bi značilo “Koja Ariel”. Ako ne znate ko je Ariel – to je Mala sirena, Dizni princeza poznata po svojoj dugoj, crvenoj kosi, a izgleda da Kylie želi da je zameni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)


Nakon par dana, ona se oglasila novim kolažem na Instagramu, gde je vidimo u oker haljini koja savršeno ističe njene obline, a uz to ona nam pokazuje svoju crvenu kosu: “Decembar u LA. Otkrila sam da se crvenokose devojke mnogo zabavljaju” – piše Kylie.

Ovo je definitivno velika promena – da li ste je očekivali od nje i da li vam se dopada njena nova boja kose? Nama se dopada, a verujemo da je i Kylie zadovoljna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram