Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća Miley Cyrus!

Već smo pisali da nemamo puno prilike da vam pišemo o Miley Cyrus, a i kad imamo, drago nam je što su to u najvećem broju slučajeva lepe vesti! Recimo, letos je otkrila da je već duže vreme trezna, a na jesen je najavila svoj novi album. Mi smo odlučili da istražimo gde i kako živi ova pevačica, pa vam možemo reći da živi u luksuznoj kući u Los Anđelesu, tačnije u Hidden Hillsu. Ipak, hajde da pogledamo njenu kuću i kažemo vam šta sve znamo o istoj!


Kuća spolja izgleda veoma lepo, skupo i luksuzno, a to i jeste! Miley je ovu vilu platila skoro 5 miliona dolara (4,95 miliona dolara), a ova cena je zapravo sasvim okej, jer većina zvezda kupuje kuće/vile čije su cene jednocifreni milioni, a retko ko se odluči na veću investiciju.

Kuća poseduje čak 6 ogromnih spavaćih soba, ogromna kupatila, divnu baštu (dvorište) i još mnogo toga. Uz to, pevačica ima i bioskop u kući koji prima čak 8 ljudi, odnosno ima 8 velikih, crnih, kožnih stolica.


Ova vila izgrađena je pedesetih godina prošlog veka, a po prozorima, sobama i samom dizajnu primećuje se da je urađena u francuskom stilu. Očigledno da Miley voli ovakve vile i stil, pa se zato odlučila za život u ovoj.

O kupatilu ne trebamo ni govoriti – ogromno i prostrano kupatilo poseduje i kadu i tuš-kabinu, pa Miley može da bira šta želi da koristi! Odvojen je mali prostor za WC šolju, a u kupatilu još imamo i ogromne prozore. Još jedan deo kupatila jeste deo gde imamo lavabo, i to dva komada, ogledala, sto za šminkanje i slično.


Kuća ima i bazen, i to veoma velik i lep, a dvorište je još lepše! Mi verujemo da Miley Cyrus uživa u svojoj kući, i da joj pored ovoliko stvari apsolutno nije dosadno!

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram