Miley Cyrus otkriva: Trezna sam već pola godine!
Svi u nekom periodu uočimo svoje greške iz prošlosti, te želimo da ih ispravimo ili ne ponovimo. Upravo to čini i bivša Disney zvezda, Miley Cyrus. Sigurno se sećate kako je ova devojka potpuno podivljala i promenila se nakon Disney serije, ali je sada otkrila da se menja!

Miley je skoro imala par intervjua i u njima je otkrila šta se dešava sa njom.

„Trezna sam zadnjih šest meseci. Iako je na početku to bilo isključivo zbog operacije glasnih žica, nakon 10 godina shvatila sam šta sam činila sebi“,  započinje Miley i nastavlja: „Moja mama je usvojena, a roditelji mog oca su se razveli kad je on imao tri godine, te je praktično bio sam. Uzela sam da proučavam istoriju naše porodice u kojoj je bilo mnogo problema sa bolestima zavisi i mentalnim zdravljem.“

„Dok sam sve to proučavala zapitala sam se -‘ Zašto sam ja ovakva’? Ako razumemo prošlost, bolje ćemo razumeti sadašnjost i budućnost. Smatram da je terapija prava stvar. Sad se budim 100% zdrava i zahvalna sam na tome.“- završila je ova zvezda. Takođe, Miley trenutno podržava #BlackLivesMatter akciju, te je njen ceo profil u tom “duhu”, što posebno pohvaljujemo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram