Američka pop zvezda, Miley Cyrus koju smo zavoleli kao Disney zvezdu, a koja se potom transformisala u opaku devojku, poznata je svetu i po svojim neverovatno snažnim heartbreak pesmama. Te pesme su kao stvorene da vam pomognu da preživite prolazak kroz težak i bolan raskid.

Njena nova pesma “Midnight sky”, upravo potvrđuje jedan takav narativ i definitivno će vam pomoći da zalečite slomljeno srce tokom vikenda.

Miley je juče, 14. avgusta premijerno objavila svoj novi singl “Midnight sky”, zajedno sa propratnim video spotom. Nova pesma je udarni singl sa njenog drugog EP-a iz trilogije “She is Miley Cyrus” po imenu “She is here”.

Stihovima “I was born to run, I don’t belong to anyone, oh no, I don’t need to be loved by you” Miley se vraća svojim Bangerz korenima i svojim fanovima ponovo daje emotivnu, rock baladu kojom objašnjava da je povređena, ali uspeva da se izbori sa svim emocijama koje je sustižu.

A ako ovome dodamo činjenicu da su se u isto vreme javile glasine da su Miley Cyrus i Cody Simpson raskinuli, da li treba da budemo iznenđeni što je ovakva numera upravo sad objavljena.