Verujemo da i ti, kao i milioni tinejdžerki širom sveta, imaš osećaj da si nevidljiva. Zato ti donosimo nekoliko jednostavnih koraka koji će te u idućih dvanaest meseci učiniti ultrapopularnom u društvu, i to bez nepotrebnog ulizivanja. Da li si spremna da u 2021. godini budeš mis popularnosti?

Ne odbijaj

Nikad ne znaš gde i kada možeš upoznati osobe s kojima bi se mogla dobro složiti. Zato, kad god te neko negde pozove – na žurku, izlet ili u šetnju parkom – pristani. Želiš li da budeš faca u društvu, najgore što možeš učiniti jeste – da ostaneš kod kuće!

Ne kasni

Kašnjenje na dogovor niko ne voli. To je znak da si sama sebi najvažnija i da osobu s kojom si dogovorila sastanak ne ceniš dovoljno. Zato se uvek potrudi da stigneš na vreme i pokažeš poštovanje – svi će te zbog toga voleti.

Jednostavni saveti kako da postaneš mis popularnosti

S mirisom vanile

Miris vanile privlači ljude i stvara pozitivnu atmosferu oko osobe koja ga nosi na sebi – to pokazuju čak i naučna istraživanja. Ne moraš kupovati skupe parfeme, dobro će ti doći i najobičniji gel za tuširanje i losion za telo s mirisom vanile koje povoljno možeš nabaviti u svakoj prodavnici.

Ne obećavaj

Nikada ne obećavaj ono za šta već unapred znaš da nećeš moći da ispuniš. Svaki plan se katkad može izjaloviti, no budeš li stalno ljude ostavljala na cedilu, izneverićeš ih i razočarati. Bolje je biti sasvim iskren od početka.

Obraćaj se imenom

Kad s nekim razgovaraš, s vremena na vreme ubaci u razgovor ime svog sagovornika – kad se nekome obraćaš imenom, daješ do znanja da si usredsređena na osobu ispred sebe, a s takvim pristupom ne možeš pogrešiti.

Kako ti se dopadaju saveti i ko je po tebi zaslužio da ponese titulu mis popularnosti u 2020. godini?