Poznate ličnosti često imaju brojne faulove kada su autfiti u pitanju, a sa odećom najviše vole da eksperimentišu upravo Kardashian-Jenner devojke! One su često na meti zbog svog izgleda i načina odevanja, jer vole da budu drugačije, te privlače mnogo pažnje. Pored poznate Kylie, i sve njene sestre vole da isprobavaju razne kombinacije, a ovog puta na meti je bila Kim Kardashian. Ona je za proslavu Božića nosila krajnje neobičnu kombinaciju, da su je mnogi nazvali Hulkom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Kao što možete videti na slici iznad, Kim je imala haljinu koju sačinjava tamno zeleni korset na kome se jasno ucrtavaju trbušnjaci, svetlo zelena plišana suknja, providne štikle i veoma čudne minđuše! Kada je fandom video njen autfit, najviše komentara bilo je: “Šta je ovo, izgleda kao Hulk!”. Ako ne znate ko je Hulk-to je lik iz Marvel Comics-a.

Što se minđuša tiče, mnogi kažu da liče na patlidžane! “Telo Hulka i patlidžani na ušima”-su samo neki od komentara fandoma koji je začuđen ovom kombinacijom! Šta vi mislite o istoj?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram