Evo kako je Kylie Jenner “uplivala” u 2021. godinu
Nova 2021. godina samo što nam je zakucala na vrata, i mi se nadamo da će biti svima odlična! Ipak, sada se osvrćemo na slavnu Kylie Jenner koja je Novu godinu proslavila i na snegu, i u bazenu! Kao što smo od Kardashian-Jenner porodice i navikli, njihova slavlja su uvek sa stilom i ogromna, pa su i Novu, 2021. godinu proslavili na isti način. Kylie nam je pokazala kako je uplivala u 2021. godinu, što je izazvalo lavinu komentara.

Naime, pre dva dana Kylie je objavila kolaž fotografija iz bazena sa opisom „plivam u 2021.“, a samo jedan dan nakon toga smo imali prilike da je vidimo sa Kendall na snegu uz opis „sestra“. U novogodišnjoj noći objavila je kolaž od četiri fotografije u snegu uz opis „novogodišnja noć“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)


„Kylie, zar ti nisi na snegu? Da ti nije malo hladno u bazenu?“ – su samo neki od komentara koji su se nizali ispod postova. Ipak, ne smemo da izostavimo ni pozitivne komentare koji kažu da Kylie izgleda fantastično. Već nam je poznato da ona ima ogromne količine novca, pa joj nije problem da u roku od 24h dođe od bazena i tropskih lokacija do snega!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram