Tini Stoessel otvoreno: Često posećujem psihologa!
Tini Stoessel je vredna u bilo kojoj situaciji – čak i kada je zatvorena u kući. Ona je bukvalno muziku izbacivala kao na traci, i ne planira da stane! Ipak, muzika nije jedina tema koju Tini obrađuje u svojim intervjuima. Pevačica zna koje su to stvari o kojima treba pričati, pa je skoro govorila o karantinu i kako je on uticao na nju, ali je pričala i o tome kako često posećuje psihologa, a evo zbog čega.

„Iskreno, nisam znala kakav je osećaj spavati u istom krevetu dugo vremena. Ovo možda zvuči čudno i ludo, ali nije. Ova godina je ogromna promena za mene, jer sam obično na turneji, putujem, okružena svojim timom, dajem intervjue ili snimam nešto, a u karantinu sam bila sama veoma dugo. U karantinu sam iskusila mnoge lične stvari, a posao me sprečavao u tome. Ali mi nije bilo svejedno – samo jedan ‘bum’ i sve se promenilo“ – priča Tini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINI? (@tinistoessel)


„Sa druge tačke gledišta, karantin mi je pomogao da se dosta razvijem i ja više nisam ista osoba koja sam bila na početku. Imala sam mnogo pitanja za sebe, ali i odgovora na ista, i razmišljala sam da posetim psihologa. Često ga posećujem, jer mislim da perspektiva neke druge osobe može pomoći i uticati dobro na vas. Ja sam veoma otvorena sa svojom porodicom i prijateljima, i tako će i ostati“ – kaže pevačica.

Ako niste znali, Tini planira da ove godine nastavi samo da raste i razvija se kao umetnica-  ona želi da se oproba u muzičkoj produkciji, a uskoro ide u SAD da snima muziku za svoj sledeći album. Jedva čekamo da vidimo šta nam priprema!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram