Zimi je najlakše smesti se u fotelju ili na kauč, uzeti daljinski u ruke, i menjati kanale na televizoru uz šolju čaja ili mleka, i uz to malo kolačića ili čokolade. Ali tako ćeš se ubrzo osećati bezvoljno. Evo šta će te u trenu ugrejati i pokrenuti…

Nabavi neki od mnogobrojnih DVD-ova s vežbama ili nađi na YT kanalima vežbe, pa pozovi dve, tri drugarice na kućni čas aerobika. Možete se i snimiti mobilnim pa video postaviti na Youtube ili poslati drugim prijateljicama na mail. Ganatujemo vam smeh do suza!

Ako ima snega, kreni u šetnju po belom pokrivaču. Iako ti se možda ne izlazi iz toplog stana, nateraj samu sebe: već samo hodanje po dubokom snegu je super vežba jer sneg pruža veliki otpor pa tvoji mišići rade dvostruko! Uživaćeš na svežem vazduhu, a posle prejedanja tokom novogodišnjih i božćnih praznika tvoje telo će biti zahvalno na ovakom trentmanu.

Preuredi sobu! Ali znamo već se brineš zbog toga jer si džeparac potrošila, no ne brini ne moraš da potrošiš ni novčića. Kako? Pa i sam novi razmeštaj stvari daće neki sveži look tvojoj sobi. Ako nameravaš da premeštaš orman ili krevet, svakako potraži pomoć jer to definitivno nećeš moći sama.

Da li smo uspeli nekoga od vas pokrenuti? Javite nam kako vi prkosite zimskoj bezvoljnosti.