Otkriven uzrok smrti trudne influenserke Emily Mitchell
Moramo priznati da svaki član SuperTeen redakcije obožava svoj posao novinara, ali veoma tužna strana ovog posla jeste ta što ne tako retko imamo priliku da vam prenesemo veoma ružne i užasne vesti. Takve vesti znaju da budu veoma potresne, a radi se o smrti bilo koje zvezde, jutjuberke ili influenserke. Definitivno da nema ništa užasnije od toga, a ovog puta, nažalost, moramo da vam prenesemo da je influenserka Emily Mitchell preminula sa samo 36 godina, i to trudna sa svojim petim detetom. Sada je otkriven uzrok smrti poznate, ali i mlade influenserke.

„Emily je doručkovala i pila je kafu, a u jednom trenutku se onesvestila. Iako je i porodica i hitna pomoć dala sve od sebe da je održi u životu, nismo uspeli da je spasemo. Ona je sada iznad nas, na nebu, sa anđelima“ -rekao je muž mlade influenserke, a ujedno i otac njihove dece. Ipak, sada je razlog smrti utvrđen.

„Pre nekoliko dana saznali smo, od lekara bolnice u kojoj je Emily bila, da je zvanični uzrok smrti plućna embolija. Ne znamo kako se to dogodilo, nikome nije jasno, ne umemo da prihvatimo tu činjenicu. Izazovno je shvatiti kako se to dogodilo. Znamo da su lekari i svo medicinsko osoblje učinili sve što je bilo u njihovoj moći da održe Em u životu, ali to nisu uspeli. Ovo je moralo da bude tako, Gospod ju je zvao kući“ – navodi ožalošćena porodica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY (@the.hidden.way)

Porodica se zahvalila fandomu i pratiocima na podršci koja im je preko potrebna sada: „Deca i ja smo mnogo zahvalni na ogromnoj podršci i ljubavi koju nam pružate sada, u ovako teškim momentima. Reči ne mogu da opišu koliko smo slomljeni sada, ali i koliko ste nam vi važni. Vaše reči i ohrabrujući gestovi su nam potpora da nastavimo dalje nakon saznanja da naše Emily i našeg deteta više nema.“

Definitivno da će i ljude koji nikada pre nisu čuli za Emily Mitchell potresti ova priča. Influenserka je nosila dečaka, a ime koje mu je dala je Joey. Takođe, ona je bila trudna 16 nedelja u trenutku kada je preminula. Počivaj u miru!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram