ZAYN je danas objavio novi, treći studijski album  Nobody is Listening. Koautor svih pesama, ZAYN, na ovom albumu naglašava uticaj R’n’B zvuka na svoj rad, dok su, kao i što smo navikli od njega, stihovi pesama duboko lični. Nobody is Listening je album na kome je ZAYN preuzeo kompletnu kreativnu kontrolu, od dizajna naslovne strane do zvuka, jednostavno snimio je album kakav je oduvek želeo.

Sa albuma se već prethodno  izdvojio prvi singl, “Better”, koji je do sada ostvario preko 105 miliona strimova na svim platformama, dok je spot za prvih deset minuta od puštanja već imao pola miliona pregleda. Aktuelni singl, “Vibez”, Billboard opisao kao “pravu R’n’B numeru, koja izražava ljubav uprkos neslaganju, a kreirana je tako da prikaže svu veštinu jednog od najboljih vokala u modernoj pop muzici”.

ZAYN je, prethodno, objavio dva albuma – Mind Of Mine (2016) – kojim je postao prvi muški solo izvođač sa albumom na prvom mestu simultano u Velikoj Britaniji i Americi i Icarus Falls (2018) – koji je do sada strimovan preko pet milijardi puta.

ZAYN je takođe sarađivao sa visoko profilnim umetnicama poput Sia i Taylor Swift.

Uz muzičku karijeru, ZAYN uspešno gradi  imidž jedne od modernih modnih ikona, njegov lik je krasio naslovnice prestižnih modnih časopisa, od Vogue do GQ, koji mu je dodelio i nagradu “Most Stylish Man”.

Album Nobody is Listening možete čuti ovde: https://smarturl.it/NIL

Rdosled pesama na albumu Nobody is Listening:

  1. Calamity
  2. Better
  3. Outside
  4. Vibez
  5. When Love’s Around (feat. Syd)
  6. Connexion
  7. Sweat
  8. Unfuckwitable
  9. Windowsill (feat. Devlin)
  10. Tightrope
  11. River Road

FB trejler albuma možete pogledati OVDE.

ZAYN je otvorio telefonsku liniju za svoje fanove koji putem nje mogu da preslušaju kratke delove pesama sa novog albuma:1-833–IAM-ZAYN

Takođe širom sveta organizovane su žurke sa preslušavanje novog albuma: https://www.nobodyislisteningparty.com/event

Strip crtač Noah Sterling i ZAYN su se udružili u stvaranju digitalne strip serije od koji će svaka od sedam strana ispričati priču vezanu za neku od pesama sa novog albuma.

Vizuali digitalnog stripa izlaziće svake nedelje počevši od 21. januara:

  • 1/21 – “Calamity” (Comic 1) + “Better” (Comic 2)
  • 1/28 – “Outside” (Comic 3) + “Vibez” (Comic 4)
  • 2/4 – “When Love’s Around” feat. Syd (Comic 5) + “Connexion” (Comic 6)
  • 2/11 – “Sweat” (Comic 7) + “Unf**kwitable” (Comic 8)
  • 2/25 – “Windowsill” feat. Devlin (Comic 9) + “Tightrope” (Comic 10)
  • 3/4- “River Road” (Comic 11)

Foto: Nibal