Selena Gomez predstavila novi singl na španskom jeziku!
Verujemo da vam je osoba sa slike iznad veoma poznata, i da, to je lepotica Selena Gomez! Selena je jedna od najpoznatijih pevačica današnjice, koja je veoma voljena i cenjena u svetu. Iako muziku ne izbacuje prečesto, ovog puta je odlučila da obraduje fandom novom numerom. Ako dobro pratite Sel, onda znate da ona u sebi ima latino porekla, što je dodatni plus, jer kad je muzika u pitanju može da eksperimentiše. Šta to znači? To znači da može da izbacuje i snima muziku i na engleskom i na španskom jeziku, a kako bi iznenadila i počastila fandom, ona se sada odlučila za numeru na španskom jeziku „De Una Vez“, koja je dobila i predivan i nežan spot, što nas je sve dodatno obradovalo.

Selena je u ovom spotu nestvarno lepa i nežna, a fokus se stavlja na svetleće srce koje non-stop lupa. Cveće je sastavni deo spota, a uz pomoć ovoga, i bez slušanja numere možemo zaključiti da se pevačica odlučila za divnu baladu u kojoj govori o tome kako je izbrisala nekoga iz svog života i kako rana koju ima od tog događaja sve više i više zarasta. Mirni ritmovi su definitivno kupili fandom i medije, a izgleda da se pevačica neće zaustaviti na ovoj pesmi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

„Mislim da je pesma veoma lepa i preporučujem da je odsluša svako kome je neko nekad slomio srce. Svi imamo rane od različitih iskustava koje smo proživeli, ali to je najbolji lek. Nadam se da će vam se pesma svideti koliko i meni, a ovo je samo početak nečeg divnog što već dugo vremena želim da probam i istražim“ – rekla je Selena.

Šta nas je navelo da pomislimo da se Sel neće zaustaviti na ovoj pesmi-njene reči koje kažu „ovo je samo početak“! Uz malo sreće dobićemo još neke numere na španskom jeziku, a posrećilo bi se ako Selena izda i ceo album na svom maternjem jeziku! Šta kažete na to?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Twitter