Addison Rae: Obožavam to što sam slavna!
Addison Rae – ime za koje ste sigurno svi čuli mali milion puta! Čisto sumnjamo da u 21.veku postoji osoba koja ne zna ko je Addison – od najmlađih do najstarijih generacija, verujemo da su svi čuli i za TikTok i za najpoznatije influensere te društvene mreže, u koje se svakako ubraja i čuvena Addison. Od reklama na TikToku i Instagramu Rae može da zaradi ogroman novac, koji mnogi ljudi ne uspeju da zarade i za više od par godina. Addi je veoma aktivna na svojim profilima na socijalnim mrežama, ali je aktivna i što se raznih intervjua tiče. Pored toga, ona je poznata kao osoba koja apsolutno obožava svoj fandom, pa je uvek raspoložena za fotku, snimak za TikTok ili autogram, a upravo o tome je i pričala ovih dana.

„Nikada nisam očekivala da ću biti toliko slavna, a priznajem da mi slava prija. Nekad se desi da izađem iz kuće i prepozna me jedna osoba, a nekad me zaustavi 100 njih, pa se napravi bukvalno meet up. Volim da upoznajem nove ljude, da ćaskam sa fanovima. Ne ometa me pažnja fandoma i prilaženje dece i tinejdžera, baš volim to“ – priča Addison Rae.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Addison Rae (@addisonraee)

„Uvek će se naći neko ko će biti ljubomoran, ko će vas vređati i slično. Ali ne pogađaju me takvi komentari, ja znam ko sam i šta sam, a drugi mogu da misle šta god žele. Ja znam šta ja radim i meni je to dovoljno” -zaključuje slavna TikTokerka u jednom od skorašnjih intervjua.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram