Addison Rae u novom intervjuu: Mnogo želim da glumim

Addison Rae je trenutno jedna od najpoznatijih faca TikToka (pored Charli D’Amelio) i sigurni smo da ste svi čuli za nju. Ona je sa TikTokom počela iz čiste zabave, a za kratko vreme je sakupila vrtoglavi broj pratilaca i fanova. Addi je imala priliku da bude deo Hype House kuće i sarađuje sa brojnim izvođačima i poznatim brendovima, pokrenula je svoju liniju šminke Item Beauty, a oprobaće se i u glumi u filmu “He’s All That”, remake-u poznate komedije iz devedesetih za tinejdžere, “She’s All That”. Ona prosto ne izlazi iz novina i medija, jer svakodnevno ima nešto vezano za nju vredno pisanja, pa tako često daje i intervjue. U skorašnjem zanimljivom intervjuu, Addison je otkrila nešto o glumi, planovima za budućnost, slavi i slično. Ipak, mislimo da je najbolje da vam sve njene zanimljive odgovore i prenesemo, što radimo upravo sada!

Pre svega, Addi je započela priču o tome kako se oseća u ovom trenutku: “Odlično sam. Uradila sam toliko neverovatnih stvari prošle godine, to je ludo. Bila sam mnogo zauzeta”-započinje ona. TikTokerka je pričala i o tome kako je izgledao njen život pre slave. “Uvek sam bila zainteresovana da animiram ljude, bilo to govorom, glumom, filmovima ili samo objavljivanjem slika. Mnogo sam želela da se bavim entertainmentom, a sada mi je želja da budem glumica. Bila sam na koledžu prošle godine, studirala novinarstvo, i onda se cela fama desila u decembru”.

”Ovih dana se baš dobro zabavljam. Skoro sam završila snimanje mog prvog filma, imam svoju liniju šminke, imam podkast, i radila sam kampanju za jedan Disney projekat. Sve to za mene je ludo, skroz. Velika avantura, ali živim svoje najbolje momente”-priča TikTokerka o projektima. Razgovarala je i na temu slave. “Veoma je čudno samo kad se spomene ta reč ‘slava’. Ne mogu tačno reći šta znači kada je neko ima. Za mene to predstavlja neverovatne prilike da upoznate mnoge ljude, da se povežem sa ljudima koji me inspirišu, i da imam priliku da pokažem svoje talente široj masi”.

Za kraj, pričala je o Los Anđelesu i životu tamo: “Obožavam plažu, pa bih želela da malo bolje upoznam Kaliforniju uopšteno i pođem na što više plaža. Hoću da posetim San Francisko i Kaliforniju u celini, i nadam se da ću u narednih par godina moći da idem na Coachellu i doživim mnogo toga, ali znam da je sada sve teže i usporeno. Ne brinem oko stvari koje nisam iskusila još (a htela sam), jer ima bitnijih problema o kojima moram da mislim”-zaključuje Addison.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Addison Rae ♥️ (@addisonraee)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram