Selena Gomez: Lepše pevam na španskom nego na engleskom
Selena Gomez nas je sve iznenadila objavivši svoju novu numeru „De Una Vez“, koja je veoma posebna. Ako se pitate zašto, to je zbog toga što je nova pesma ove pevačice na njenom maternjem jeziku, koji je španski. Selena ima latino korena i porekla u sebi, pa joj to dozvoljava da se oproba u mnogo različitih muzičkih žanrova, a može pevati na dve jezika – engleskom i španskom. Kao što smo rekli u našem prethodnom članku (koji možete čitati OVDE), možda dobijemo nove numere, a uz malo sreće i ceo album na španskom jeziku, što Selena sad potvrđuje. Ona se neće zaustaviti samo na “De Una Vez” numeri, već nas očekuje dug put na španskom jeziku ove umetnice!

„Svakog dana se gledam u ogledalo i razmišljam kako bih volela da znam više španski. Kad smo kod španskog jezika, mislim da lepše pevam na španskom nego na engleskom. Trebalo je mnogo vremena i truda da se uhodam, da naučim pravilan izgovor na španskom jeziku, jer ne sme da bude bilo kakvih grešaka kod izgovora, pogotovo jer je pesma u pitanju. Želim da svako uživa u novoj muzici na španskom, ali je posvećujem fandomu koji su ovo jedva čekali. Deset godina sam želela da pevam na španskom, i konačno sam to uradila. Ponosna sam na svoje poreklo i zato želim da pevam na španskom više“ – priča Selena u skorašnjim intervjuima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Takođe, pevačica je pričala o njenim Latino uzorima.

„Volim mnoge izvođače, a posebno cenim J Balvina. Zavolela sam ga čim sam čula njegove prve numere. Ne znam ga baš najbolje lično, ali smatram da je veliki profesionalac i mogu reći najbolji u Latino muzici. On mi je omiljeni pevač iz Latino industrije sada“ – otkriva pevačica.

Selena već priprema nove projekte na španskom jeziku – nova numera bi trebala da izađe za mesec dana ili čak manje, a mogla bi da nosi naziv „Baila Conmigo“ odnosno „pleši sa mnom“, jer je pevačica već pričala o ovom naslovu. Mi se i dalje nadamo i celom albumu na ovom jeziku, a još draže nam je to što je Sel rekla da je sve ovo samo početak!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram