Hannah Montana je jedna od serija koja osvaja srca tinejdžera i dan danas, iako je sada zvanično prošlo čak 15 godina od emitovanja prve epizode ove serije na Disney-ju. Emitovanje ove teen serije započelo je 24.marta 2006.godine, a fanovi Hanne Montane i dalje žele da saznaju mnoge tajne koje do sada nismo znali o glumcima, ulogama i slično. Verovatno da znate da glavnu ulogu, odnosno ulogu Hanne tumači sada pevačica Miley Cyrus, kojoj je učešće u ovom Disney programu i donelo slavu i fandom koji je i dan danas uz nju. Znamo da veoma volite naše članke u kojima vam pišemo zanimljivosti o serijama, filmovima, poznatim ličnostima i slično, pa smo i ovog puta odlučili da uradimo isto, i to za seriju malo pre pomenutu-Hannah Montana!

Hannah Montana je imala drugačije ime

Pre nego što se ekipa odlučila da glavna uloga nosi ime Hannah Montana, stvaraoci šoua su odlučili da pevačicu nazovu Alexis Texas. Ipak, kada su pretražili to ime videli su da ga neko već koristi, pa su se odlučili za Hannah.

Taylor Momsen je takođe želela da bude deo serije

Taylor Momsen je zvezda ultra popularne serije “Gossip Girl”, ali je želela da bude i deo “Hannah Montana” projekta! Ona je išla na audiciju za ovu Disney seriju, a Miley lično je otkrila ovu informaciju još 2009.godine!

Miley nije išla na audiciju za ulogu Hanne

Kada je išla na audiciju, Miley Cyrus nije očekivala ulogu Hanne-ona se prijavila za ulogu Lilly, a kada su prepoznali talenat u njoj zamolili su je da pročita par rečenica kao Hannah. Nakon toga, ona je postala Hannah Montana.

A odakle su Hannini kostimi?

Kada je serija počela da se emituje, odnosno na samom početku snimanja, svi Hannini kostimi bili su iz radnje Forever 21. Ovu informaciju otkrila je Miley lično.

Miley je bila najmanje plaćena glumica serije

2016.godine glumica je otkrila da je bila najmanje plaćena od svih glumaca na setu serije: “Mislim, znam da će me možda ubiti što ovo pričam, ali mislim da sam bila najmanje plaćena u seriji. Bukvalno sam bila samo u fazonu ‘Ja ne znam ništa bolje, samo znam da sam na Disney-ju’. Ali dobro, šta je tu je”-otkrila je Miley.

Svaka epizoda je bazirana na nazivu neke pesme

Svaki naslov svake epizode je inspirisan nekom pesmom-“Miley get your gum” i “Achy jakey heart” su samo neke od takvih!

Da li ste znali ove činjenice o kultnoj seriji?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Pinterest