Internet je mesto gde svakodnevno možemo čuti razne ružne reči, uvrede i slično na račun mnogih javnih ličnosti. Mnogi znaju da napišu “samo“ komentar poput “ružna si“ ili “debela si“, a većina njih se ne zaustavlja samo na tome, već dobro izvređa osobu kojoj upućuje komentar. Definitivno da je Kardashian-Jenner familija na jednom od prvih mesta po pitanju dobijanja uvredljivih komentara, jer ih na njihovim objavama ima na pretek. Mlada bogatašica, mama, biznismenka i rijaliti zvezda Kylie Jenner neretko dobija komentare vezane za njen izgled, a sada mnogi kažu da je debela, ružna i da ima preduge nokte koji će nekome iskopati oči!

Da se prvo osvrnemo na nokte-Kylie nam je veoma poznata po tome što voli izrazito duge nokte, koji su najćešće veoma upečatljivi, a kad god ova rijaliti zvezda uradi novi manikir sa istim se pohvali na Instagramu. Komentari su obično takvi da savetuju Kylie da skrati svoje “kandže“, a ovako glasi jedan od njih: “Iskopaćeš oko nekome, Stormi na primer, imaš kandže, a ne nokte“. Pored toga, ljudima se ne dopada to što je bogatašica išla pod nož više puta, pa je potpuno promenila svoje telo.

Kylie ima veoma izražene obline, koje su takve upravo zbog svih operacija koje je uradila. Ipak, mnogi smatraju da je preterala, pa umesto da izgleda lepo i privlačno, ona sada izgleda debelo i ružno: “Neosporno je da je Kylie posetila hirurga mali milion puta, ali sad je debela, a ne mršava i zgodna. Šta god da si radila, previše su ti ga ubrizgali“!

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin)

Takođe, i mnogi američki mediji tvrde da je Kylie preterala sa svim inekcijama koje je dobila da bi izgledala kao što izgleda danas. Da li i vi delite mišljenje američkih medija, ili mislite da Kylie savršeno izgleda?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram