Billie Eilish se ludo zabavlja u društvu devojke svog brata
Uvek se obradujemo kada vidimo neku vest o Billie Eilish – trenutno nemamo baš mnogo prilike da vam pišemo o njoj, iako ona važi za jednu od najtalentovanijih devojaka i mladih pevačica na svetu. Za svojih 19 godina postigla je više nego jedna osoba za ceo svoj život, što je posebno pohvalno. Ona je objavila mnogo dobre i kvalitetne muzike, a svaka njena pesma postala je hit u svakom smislu te reči (skoro uvek su u trendu i u zemljama regiona!). Ipak, svakoj mladoj osobi treba odmor, ali i vreme za sebe, prijatelje i zabavljanje – Billie je veoma mlada, pa je verovatno željna nastupa, izlazaka i druženja. Ovih dana ona vreme provodi sa devojkom svoga brata, i ludo se zabavljaju!

Devojka Billienog brata Finneasa je Claudia Sulewski, mlada i lepa devojka. Ona i Billie su se pre nekoliko nedelja odlično zabavile dok su gledale nastup Billienog večitog idola – Justin Biebera. Pevačica je pre par dana na svom Instagramu podelila neke snimke i fotografije, a sudeći po njima izgleda da je to iz Justinove emisije za novogodišnju noć u Waldorf Astorii. Ipak, bitnija je sama fotografija koju je Billie objavila, jer se vidi da se ludo provodi sa Claudiom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Na fotografiji vidimo Billie koja se smeši i stoji iza ograde, dok Claudia čuči i „drži“ pevačicinu pozadinu, uz napućene usne.

Fandom je presrećan jer je Billie konačno srećna.

„Mnogo me obradovala opuštenost i samopouzdanje koje osećam gledajući ovu fotografiju. #GirlsSupportGirls zauvek“- su samo neki od lepih komentara. I mi se mnogo radujemo zbog Billie!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram