Kylie Jenner može da ima sve što poželi-od “sitnica” kao što su brendirane torbe od po 10 hiljada dolara, do ogromnih vila od preko 30 miliona dolara. Ona živi upravo u domu od 36 miliona dolara, koji je apsolutno ogroman i svako bi ga poželeo-ogromno dvorište, mnogo soba, kupatila i gigantski bazen su samo neke od odlika Kyliene vile. Iako bi očekivali da ona u svojoj kući ima sve najbolje, najkvalitetnije i najlepše stvari, fandom i mediji su primetili drugačije kada je ona na svom storiju pre par dana objavila video svoje tuš kabine. Sve bi to bilo okej, jer je sama tuš kabina ogromna, urađena u lepim bojama sa mermernim dizajnom, ali fandom je primetio da je protok vode na njenom tušu veoma slab i čudan!

“Kylie ima kuću vrednu 36 miliona dolara, a pritisak vode u tušu joj je užasan” ; “Moj flex je to što imam jači pritisak vode od milijarderke Kylie Jenner” ; “Zamisli da si milijarder i imaš najskuplju kuću, a pritisak vode ti je nikakav”-su samo neki od komentara fandoma. Inače, slab protok vode je čest problem u Americi, a mnogi kažu da Kylie ovo radi kako bi uštedela što više vode može. Ipak, ovo nije prošlo nezapaženo!

Rijaliti zvezda se sama oglasila na svom Instagram storiju, gde je postavila par videa pokazujući svoj tuš, samo ovog puta je u pitanju tuš kabina na odmoru: “Vidite, pritisak vode u mom tušu je odličan”-prokomentarisala je Kylie. Ne znamo da li je trebalo praviti ovoliki bauk oko tuša-šta vi mislite?


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram