Kako se debi singl Drivers License popeo na prvo mesto Billboard Hot 100

Koliko često se dešava da artisti sa svojim prvim singlom postignu uspeh, i to monumentalan? Olivia Rodrigo je sa debi izdanjem „Drivers License“ dospela pravo na prvo mesto Billboard Hot 100. Ujedno, numera je za manje od 10 dana od izlaska prikupila više od 107 miliona strimova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Rodrigo (@olivia.rodrigo)


„Drivers License“ je emotivna pop balada mlade muzičarke i glumice koju je ona najpre napisala i objavila letos na svojim kanalima u alt-pop aranžmanu, a zatim, nakon reakcija rešila da stvari prenese u studio, gde joj se pridružio producent Dan Nigro (Conan Gray, Lewis Capaldi, Carly Rae Jepsen).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Rodrigo (@olivia.rodrigo)

GLEDAJ SPOT OVDE

Olivia Rodrigo muzikom je počela da se bavi izuzetno rano i moguće je da je baš to razlog za zrelost koja prevazilazi njene godine, što je idealno prikazano upravo u debi singlu. Od svojih tinejdžerskih dana Olivia je i član Disney porodice, a trenutno glavnu ulogu ima u „High School Musical: The Musical: The Series“ na Disney+ kanalu.

Izdanje „Drivers license“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music , kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/OliviaRodrigodriverslicence