Nova streaming platforma Disney+ biće pokrenut za samo nekoliko nedelja, a u pokušaju da javnost u Sjedinjenim Američkim Državama pobliže upoznaju s kanalom objavili su trejler koji traje tri sata i 28 minuta. U njemu je naveden svaki naslov koji će biti prikazan na ovom kanalu.

Svaki naslov je ispraćen  15-sekundnim isječkom filma ili serije. Na kanalu će se naći i filmovi koji su nastali pre 1989. godine poput filmova „Sammy, the Way-Out Seal“, „The Adventures of Bullwhip Griffin“, „The Computer Wore Tennis Shoes“, „The Barefoot Executive.“

Film „The Barefoot Executive“ američka je komedija snimljena 1971. godine koja govori o šimpanzi koja ima neverovatnu sposobnost da predviđa koja TV emisije će postati popularna. Mnogi ljubitelji Disneyevih filmova veruju da je ovaj film odavno zalužio remake te se svi nadaju da će uskoro doći na red.

Na ovom kanalu biće dopstupni i legendarno animirani filmovi iz 90-tih poput „Male sirene“ , „Kralja lavova“, „Lepotica i zver“.

Osim toga biće dostupni i filmovi „Treasure Planet“, „Atlantis“, „Home on the Range“, „Brother Bear“ i mnogi drugi.

Kanal Disney + biće lansiran 12. novembra i moći će se gledati za 6,99 dolara mesečno, ali nažalost za sad nije dostpuan kod nas.