Justin Bieber: Nisam ponosan na svoj prekršaj u Majamiju
Mnoge zvezde urade neke ne tako lepe stvari zbog kojih će ih u budućnosti biti sramota. Neki se srame neke užasne pesme koju su snimili i objavili, ali ima i mnogo gorih stvari od toga – poput zakonskih prekršaja i policijskog dosijea koji će ih pratiti zauvek. Jedan od takvih je i pevač Justin Bieber, koji će uvek biti pamćen po svom dosijeu iz Majamija, kada je 23. januara 2014. godine vozio automobil u pijanom stanju tokom trka u Majamiju. Kasnije je otkriveno da on zapravo nije bio pijan, već je konzumirao drogu. Pevač se prisetio tog užasnog dana na svom Instagram profilu, rekavši da ga je sramota.

“Pre 7 godina, na današnji dan, bio sam uhapšen u Majamiju, i to nije baš lep momenat. Ne ponosim se tim događajem, bio sam povređen, nesrećan, zbunjen, ljut. Od tada, shvatio sam da mi je Bog blizak u svakom trenutku, i mnogo sam mu zahvalan na tome. Ne dozvolite da sram uništi vašu sadašnjost i budućnost. Volim vas celim svojim srcem” – napisao je Justin u svojoj objavi na Instagramu, na kojoj vidimo njega kako izlazi iz zatvora nakon plaćene kaucije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Definitivno da je ovo događaj koji će, čak i oni koji nisu fanovi Justina Biebera, pamtiti. Ovakve stvari nisu takva retkost u svetu poznatih ličnosti, a verujemo i da je Jus shvatio u čemu je pogrešio. On je sada srećan sa svojom suprugom Hailey, i planira da osnuje porodicu u narednih par godina, te mu želimo puno sreće!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram