Danas ima toliko muzičara na svetskoj sceni, da se bukvalno ni ne mogu nabrojati-ne bi uspeli da ih nabrojimo sve, a da nekoga ne zaboravimo. Svakodnevno viđamo sve više mladih i talentovanih pevača koji zaslužuju da budu primećeni i slušani, pa se često trudimo da vam takve i prikažemo na našem sajtu. Iako je verovatno već ceo svet čuo za Billie Eilish, ona je veoma posebna i mnogo drugačija od svih umetnika koji su se do sada pojavili na svetskoj muzičkoj sceni. Od načina oblačenja i odeće koju bira, do tekstova pesama i muzike koju snima, Billie je jedna od retkih koja ima nešto svoje što je izdvojilo iz mase, i ne kopira nikoga. Ipak, mnogi kažu da je pevačica malo “čudna”, jer često daje veoma neobične izjave, koje vas teraju da o njima razmišljate dosta dugo. Recimo, skoro je pričala o svom debi albumu, a otkrila je i veoma neobičnu informaciju o sebi, koju vam prenosimo u ovom tekstu.

”Kada sam u 2019.godini objavila svoj debi album ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’ nisam se osećala baš najbolje. Mentalno sam bila pogubljena, nisam bila u dobroj poziciji, da tako kažem. Neki delovi tog albuma su stvarno odlični, i priznajem da mnogo volim taj album, ali isto tako moram reći da sam bila baš loše tada. Zbog svojih osećanja i emocija u tom periodu, odlučila sam da posetim terapeuta. On mi je mnogo pomogao, i sada stvaram muziku u kojoj stvarno uživam”-priznaje Billie.

Takođe, kao što smo spomenuli u samom uvodu, Billie je priznala jednu veoma čudnu stvar o sebi, a to je da spava u krevetu svojih roditelja: “Da, ovo je krevet mojih roditelja. Spavam u njemu jer se plašim čudovišta u svojoj sobi”. Mnogi ovo nazivaju veoma nezrelim i čudnim ponašanjem, ali mi cenimo iskrenost mlade i uspešne pevačice-podsećamo, osvojila je Grammy nagradu vrtoglavih 11 puta!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram